۶۰ درصد تنش آبی استان کرمان مربوط به رفسنجان است

استاندار کرمان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تنش آبی استان کرمان مربوط به رفسنجان است، ادامه داد: تلفیق ساختار اداری و جهادی در آبرسانی به کبوترخان و حومه رفسنجان یک الگوی موفق است.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ در ادامه طرح‌ جهاد آبرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار، صبح امروز یکشنبه ۱۲ آذر ماه، آبرسانی به روستاهای کبوترخان و حومه رفسنجان توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) سپاه و شرکت آب و فاضلاب استان کرمان با اعتباری بالغ بر ۶۷۰ میلیارد ریال به بهره‌ برداری رسید؛ تا یک هزار و ۳۸۲ خانوار از آب آشامیدنی سالم بهره‌ مند شوند.

استاندار کرمان در این مراسم اظهار داشت: کمیت و کیفیت آب در روستاها با اجرای پروژه‌ های آبرسانی افزایش پیدا کرده است و ۸۰۰ روستا در استان کرمان در فاز نخست آبرسانی می‌ شود.

محمد مهدی فداکار بیان داشت: دستگاه‌ های اداری با اعتبارات خود و بسیج سازندگی سپاه هم با ظرفیت جهادی و انگیزه‌ های مقدسی که دارد؛ پای کار آبرسانی به روستاها می‌ آیند.

وی اضافه کرد: اگر روال عادی با حضور شرکت‌ ها در پروژه‌ های آبرسانی باشد، حدود ۵۰ درصد هزینه‌ ها افزایش می‌ یابد، اما حضور جهادی در این پروژه‌ ها موجب صرفه‌ جویی در زمان و هزینه‌ ها می‌ شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه شبکه داخلی آب روستای کبوترخان باید بازسازی و اصلاح شود، ابراز کرد: یک هزار و ۵۰۰ خانوار در کبوترخان ساکن هستند و آب از ضروریات برای مردم این منطقه بود.

فداکار از پروژه آبرسانی به‌ عنوان تجربه‌ ای موفق نام برد و ادامه داد: قرار است؛ کار بزرگتری برای آبرسانی شامل آبرسانی به بیش از یک هزار و ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار دارای تنش آب و یا فاقد آب پایدار با همکاری دولت و سازمان بسیج سازندگی انجام شود.

۶۰ درصد تنش آبی استان کرمان مربوط به رفسنجان است

وی تصریح کرد: با آبرسانی به روستاها به توسعه استان‌ ها کمک می‌ شود و خدمات‌ رسانی بهتری صورت می‌گیرد و بسیج و سپاه کمک بزرگی به دولت می‌ کنند.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تنش آبی استان کرمان مربوط به رفسنجان است، ادامه داد: تلفیق ساختار اداری و جهادی در آبرسانی به کبوترخان و حومه رفسنجان یک الگوی موفق است.

محمد مهدی فداکار عنوان کرد: ظرفیت بزرگ کار جهادی در بسیج سازندگی وجود دارد؛ که ساختار آبفا نیز با آن همراه شده و شاهد اتفاق بزرگی در آبرسانی به روستاها هستیم.


وی افزود: در قرارداد اولیه از اردیبهشت سال گذشته جهاد آبرسانی به حدود ۷۰۰ روستا در استان کرمان با اعتبار یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان آغاز شده که تا سال آینده به پایان می‌ رسد.


استاندار کرمان ادامه داد: در بخش دوم قرارداد با بسیج سازندگی، آبرسانی به یک هزار و ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار دارای تنش آبی در دستور کار است.

۶۰ درصد تنش آبی استان کرمان مربوط به رفسنجان است

در ادامه این مراسم علیرضا عبدیان مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان نیز گفت: تاکنون ۱۵۰ روستا با جمعیت حدود ۱۸۰ هزار نفر از این پروژه افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است و از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌ مند شده‌ اند .

وی افزود: روز گذشته با حضور سردار زهرایی و سردار نظری در عنبرآباد پروژه آبرسانی افتتاح شد؛ که ۹ هزار و ۳۰۰ نفر از آب شرب سالم بهره مند شدند. امروز هم پروژه آبرسانی کبوترخان و حومه شهرستان رفسنجان افتتاح شد؛ که بیش از ۵ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌ مند می‌ شوند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha